Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

комунальні послуги

Вівторок, 3 жовтня 2017, 14:00

Усі безробітні, які не перебувають у центрах зайнятості, отримуватимуть мінімальну субсидію

комунальні послуги

Також субсидії не продовжуватимуть при заборгованості за комунальні послуги до 340 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив сьогодні начальник відділу житлових субсидій, соціальних виплат та допомоги департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Гельбич, у жовтні стартує новий перерахунок на опалювальний період. 

Зокрема, для одержувачів субсидій, які використовують індивідуальне опалення, субсидію будуть розраховуватись на опалювальний період з 16 жовтня до 15  квітня. Натомість для тих, хто має центральне опалення – з дня прийняття рішення місцевої влади про початок та завершення опалювального сезону.

За його словами, також перераховуватимуться субсидії залежно від доходу й відтепер потрібно вказувати дохід за два квартали року, а не за цілий рік.

Що ж до безробітних, які не перебувають на обліку в центрі зайнятості, то їм нараховуватимуть дохід на рівні двох прожиткових мінімумів (приблизно 3200 грн).

Також українцям можуть відмовити у продовженні субсидії при заборгованості за комунальні послуги за два місяці і від 340 грн.

Нагадаємо, уряд планує перейти до повної монетизації пільг в Україні з 2018 року. А з кінця жовтня й до початку листопада в Україні розпочнеться виплата компенсації зекономленої субсидії.

Для її отримання необхідно написати заяву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.