Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 1 лютого 2018, 18:18

1 лютого: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 1 лютого, українці найбільше шукали у пошуковику Google, що найбільші українські оператори мобільного зв’язку отримали частоти для запровадження швидкісного зв’язку 4G.

Ліцензії на торгах викупили "Київстар", "Vodafone-Україна" та "lifecell". Загалом вони сплатять за них майже 2,5 млрд гривень.

Компанія "Київстар" планує запустити послугу 4G-зв’язку в середині-кінці березня, у першу чергу для великих міст: Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса.

В компанії lifecell також повідомили, що планують запуск 4G-зв’язок на початку весни.

Окрім цього, зацікавила українців новина, що у більшості розподільчих компаній обленерго тарифи зростуть в межах 20%. Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), з 1 квітня збільшила тарифи компаній в сфері постачання і розподілу електроенергії.

Єдиною компанією, тарифи якої незначно знизяться, є "Енергія-Новояворівськ".

Основними факторами перегляду тарифів в НКРЕКУ називають зростання операційних витрат і збільшення фонду заробітної плати обленерго.

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.