Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

Вівторок, 18 вересня 2012, 13:39

Мандрівна виставка «Місця майбутньої спадщини» відкриється у Львові

У п’ятницю, 21 вересня, у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35) відбудеться відкриття мандірвної виставки «Місця майбутньої спадщини», яка триватиме до 26 вересня.

 

Про це повідомляє Центр гуманітарних досліджень Львівського національного університету.

«На виставці представлені п’ять проектів – «Агора», «Au/Ra», «Палімпсест», «Після Аури», «Циркуляції I-IV» – кожен у свій спосіб розкривають намір рамкового проекту «Спадщина майбутнього». Його мета – перейти від ідеї застиглої спадщини до ідеї спадщини динамічної, збільшити увагу і доступність до місць культурної спадщини, як їх визначаємо у своєму щоденному досвіді і при тому релевантних для міжпоколіннєвого і міжнародного діалогу щодо поняття і досвіду "культурної спадщини", спільного для партнерів, міст і  регіонів», – зазначено у повідомленні.

Проект «Спадщина майбутнього» звертає свою увагу на ті місця спадщини, які перебувають поза офіційними дискурсами. Вибрані місця стають об’єктом різних дослідницьких дій. Запрошені митці працюють над своїми проектами з метою удоступнити діалог щодо вибраних місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.