Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Вівторок, 8 травня 2018, 10:20

Зарлати бюджетникам та пенсії виплачуватимуть через Оксі Банк

Оксі Банк

Міністерство фінансів визначило зарплатні банки.

Про це повідомляє Мінфін. 

Міністерство фінансів обрало уповноважені банки, через які має здійснюватися виплата пенсій, допомог і заробітної плати працівникам бюджетних установ.

Відтак, у перелік увійшли 34 українські банки.

Окрім Оксі Банку, у перелік увійшли: Укрексімбанк, Ощадбанк, Приватбанк, Укргазбанк (державні банки) та Укрсоцбанк, Райффайзен Банк Аваль, Кредобанк, УкрСиббанк, Ідея Банк, Креді Агріколь Банк, Піреус Банк МКБ, Альфа-банк, ОТП Банк, банк Альянс, банк Львів, Індустріалбанк, МТБ банк, Південний, Полтава-банк, ПУМБ, банк Грант, Мегабанк, Скай банк, Юнекс банк, Комерційний індустріальний банк, Universal Bank, Кредит Дніпро, Радабанк, банк Схід, Банк інвестицій і заощаджень, банк Конкорд, Мотор-банк, Акордбанк, Кристалбанк (приватні).

Зазначимо, у грудні минулого року Оксі Банк став уповноваженою структурою Нацбанку щодо касових функцій.

Нагадаємо, ПАТ "Оксі Банк" – регіональний банк, структура якого  включає головний офіс та 6 відділень (два з них у Львові та по одному в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.