Микола Іщук: Результати діяльності ляшківців – найкраща реклама нашої партії

Вівторок, 26 червня 2018, 14:50

Голова Львівської ТО Радикальної партії Ляшка Микола Іщук вважає, що партія та її лідер Олег Ляшко не потребують зайвого піару, адже їхні високі рейтинги зумовлені реальними результатами діяльності партії як в центрі, так і на місцях. 

«Результати діяльності ляшківців – найкраща реклама нашої партії. Наша фракція в парламенті послідовно захищає інтереси простих українців. На це скеровані ухвалені з ініціативи ляшківців закони про заборону вивозу лісу-кругляка, про підтримку вітчизняних товаровиробників, про кредитування аграріїв, підняття виплат пенсіонерам та багато інших. На місцях наші представники послідовно відстоюють інтереси громад і активно долучаються до процесу децентралізації, а також до вирішення інших проблем, які піднімають наші співгромадяни. Тому ми не потребуємо зайвого піару, біг-бордів та іншої візуальної реклами», – наголосив Іщук.

Микола Іщук підкреслив важливу роль лідера на даному етапі розвитку політичних процесів в Україні.

«Радикальна партія – партія лідерського типу, як і більшість інших партій в Україні. Безперечно, особа Олега Ляшка відіграє важливу роль в формуванні її іміджу. В Україні навряд чи знайдеться ще один політик з такою ярко вираженою харизмою, як Олег Ляшко, котрий, так як він, володіє ораторським мистецтвом. Але зверніть увагу на те, що Ляшко – це також потужний організатор, людина, яка власним прикладом показує як можна добиватись результатів у житті й в політиці.

Наше завдання, щоб і на місцевому рівні керівники партійних організацій були такими ж здібними організаторами, як Ляшко. Разом з тим ми не женемося за кількістю членів. Радикальна партія складається з активістів, які є відданими своїм політичним ідеалам, Україні та діють виключно в рамках Конституції і законів України».

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбулось засідання прес-клубу. присвячене проблемі промоції політичних партій на місцевому рівні. 

Прес-реліз

Мітки: Микола Іщук, новини львова, Радикальна партія Олега Ляшка