Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

спортивний майданчик

vse.rv.ua

Вівторок, 14 серпня 2018, 10:27

На Львівщині облаштують близько 100 спортивних майданчиків

спортивний майданчик

На спортивні об'єкти з обласного бюджету виділили більше 18 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У 2018 році у населених пунктах Львівщини заплановано облаштувати 99 спортивних об’єктів, із них вже побудовано 34 тренажерні майданчики.

"У цьому році плануємо облаштувати 29 спортивних майданчиків зі штучним покриттям, з них 25 з трав’яним і 4 з наливним покриттям", – заявив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім'як.

Також Хім'як додав, що заплановане будівництво 61 майданчика із тренажерним обладнанням і заміна штучного покриття на території 9 об'єктів, термін експлуатації яких перевищив 10 років.

Станом на 10.08.2018 року, за програмою профінансовано з обласного бюджету 18 млн 50 тис гривень. Серед населених пунктів, де облаштовано 34 тренажерні майданчики: с. Острів, с. Воля-Баранецька, с. Сусолів, с. Голубиця, с. Накваша, с. Тур’я, с. Балучин, с. Мшана, с. Суховоля, с. Володимирці, с. Сулятичі, с. Малехів, с. Великий Дорошів, с. Сасів, Ремезівці, с. Скварява, с. Дроговиж, с. Мала Горожанка, с. Зав’язанці, с. Вовчищовичі, с. Старява, с. Ушковичі, с. Оглядів, м. Хирів, с. Головецько, с. Крушельниця, с. Ільник, с. Залужжя, м. Борислав, м. Моршинта м. Червоноград.

Нагадаємо, що Львові планують облаштувати більше 20 нових спортмайданчиків. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.