Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Личаківська

Вівторок, 28 серпня 2018, 17:13

Із 1 вересня по вулиці Личаківській у Львові почнуть курсувати трамваї

вул. Личаківська

Сьогодні розпочинається пробна обкатка трамвайних вагонів по новій колії.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 1 вересня, заплановано відновити рух трамвайного маршруту № 2 за повним маршрутом – з кінцевою зупинкою на вул. Пасічній.

ьогодні ми будемо проводити першу пробну обкатку трамваїв по новій колії. Це нормальна практика. Плануємо в найближчі день-два випробувати усі модифікації трамваїв, які у нас є, щоб на маршруті № 2 міг курсувати будь-який склад трамвайних вагонів", – заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

За його словами, минулого року, коли активно тривав ремонт вул. Личаківської, відкриття для руху трамваїв вул. Личаківської планували у жовтні – листопаді. Однак, розуміючи, що з 1 вересня зросте пасажиропотік, було поставлено ціль відновити роботу трамваїв до цього часу.

Нагадаємо, що капітальний ремонт на Личаківській почався 25 березня 2017 року. Також раніше у міськраді повідомляли, що вулицю відкриють для проїзду з 1 вересня цього року.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.