Роман Кошла,  8 жовтня 2012

Lviv Fashion Week частина десята

Вихідними у Львові відбулися фінальні покази тижня Львівської високої моди і це, мабуть, все, що можна сказати про Lviv Fashion Week.

Уже вдесяте нам пропонують ті ж яйця, лише в профіль, але цього разу організатори просто перевершили самі себе. На Шувар Експо нас чекає той самий формат великої моднявої вечірки, але з одним нюансом. Вона уже приїлась і жодних новацій не спостерігається, а їх насправді так бракує.

Дивно, що зі сторони організаторів не проглядалось жодної ініціативи до того, щоб зробити десятий, ювілейний, тиждень високої моди якимось особливим. Хоча трішки змінили розміщення гардеробу та подіуму, але це не змінило нічого кардинально. Склалось враження, що організатори навіть і не зауважили, що у них ювілей.

Музика грає, моделі сонливо волочаться подіумом, демонструючи не таку вже й високу моду краківського базару. Шкода, а перспектив багато. Також здивувала повна відсутність гостей із «вищого світу». Абсолютно нікого не було із відомих людей навіть на недільних показах Богуцької.

Згадуючи попередні фешн віки, це досить дивно. Раніше на покази Богуцької приходили за годину до показу, щоб спокійно сісти, журналісти сиділи одину одного на головах, а в повітрі під час показу справді пахло модою, плітками та гламуром.

Щодо самих побачених показів, то це теж стало ще одним каменем спотикання LFW. Доволі прості та нецікаві речі. Здивувала хіба що Сюзана Сластіон зі своїми монашками у стилі німецького порно. А решті наче й не стало грошей для пошиття нормальних речей. Навіть Колекція Роксолани Богуцької виглядала аж занадто просто та сіро, хоча матеріали були використані, як завжди, дорогі.

До останнього показу навіть не хотілось досиджувати.

Насправді, не зважаючи на всі мінуси даного дійства, плюси все ж є, але вони практично не помітні. Чудові моделі, відсутність технічних проблем, смачна кава та алкогольі у барі не допомагають.

Мимоволі згадуються одні із перших тижнів моди. Проводились вони тоді ще у Lemberg`у і це було справді круто, не зважаючи ні на що.

На закінчення хочеться побажати організаторам на майбутнє більш ретельно та креативно підходити до Lviv Fashion Week. Люди хочуть хліба та видовищ, а не отримують ні того, ні іншого. Плекаємо велику надію на те, що наступний фешн буде саме таким.

Ну і на сам кінець, звертаємось до організаторів із проханням хоть тріхи оновити дизайн флаєрів, банерів та реклами, вигляд яких не змінюється вже третій рік поспіль.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.