Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

трамваї Електрон

Четвер, 11 жовтня 2018, 12:40

Електронтранс спростував слова Кличка щодо стану львівських трамваїв

трамваї Електрон

Підприємство стверджує, що у трамваїв, які Київ закупив у СП "Електротранс", немає неполадок в системі гальмування.

Про це повідомляє концерн "Електрон" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як заявляв раніше міський голова Києва Віталій Кличко, у нового трамвая "Електрон" львівської фірми СП "Електротранс" виявили неполадки в системі гальмування, які призвели до аварії на Борщагівській лінії швидкісного трамвая у Києві.

Відтак, СП "Електротранс" провів обстеження трамваїв, які раніше у неї закупив Київ, та встановив, що ДТП трапилося через неуважність водія, а не через технічну відмову гальм німецького виробництва, що "є одними з кращих у світі".

"Із 10 поставлених у Київ трамваїв заводом "Електронтранс", 8 експлуатуються київським депо регулярно, 2 трамваї знаходяться в депо по причині ДТП", – додали у СП "Електротранс".

Додамо, прокуратура Львівщини підозрює чиновників у закупівлі неадаптованих для Львова трамваїв і відкрила кримінальне провадження. Внаслідок цього "Львівелектротранс" оголосив закупівлю на ремонт візків для вживаних трамваїв, що куплені в Берліна. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.