Львівщина отримала понад 70 млн. дол. іноземних інвестицій на харчову промисловість за перше півріччя

Понеділок, 15 жовтня 2012, 14:33

За перше півріччя 2012 року харчова промисловість Львівщини отримала 71,8 млн. дол. іноземних інвестицій, що становить майже 12% від загального обсягу іноземних інвестицій у промисловість.

Про це повідмляє прес-служба головного управління статистики у Львівській області.

Такий обсяг іноземних інвестицій становить також близько 7% від обсягу інвестицій в економіку Львівщини загалом. Серед галузей промисловості за обсягом залучених іноземних інвестицій харчова промисловість посіла в області друге місце після машинобудування.

На даний момент підприємства харчової промисловості продовжують збільшувати обсяги виробництва продуктів, напоїв та тютюнових виробів. Порівняно із 2011 роком, обсяг виготовленого зріс на 6,5%.

"Більше вироблено м’яса і субпродуктів свійської птиці (свіжих), джемів та желе фруктових, пюре та паст фруктових чи горіхових, свинини та яловичини і телятини (морожених), горілки та міцних спиртових напоїв, кави, замінників кави, шоколаду та інших продуктів із вмістом какао, борошна, сирів жирних, вершкового масла, натуральних мінеральних газованих вод, круп", – зазначено у повідомленні.

Мітки: інвестиції, леонов едуард, харчова промисловість