Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Київстар

П'ятниця, 28 грудня 2018, 18:15

28 грудня: найпопулярніші запити у Google

Київстар

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 28 грудня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цього дня зловмисники напали в Києві на українського співака Михайла Хому, відомого широкому загалу під сценічним псевдонімом DZIDZIO.

Артисту нанесли тілесні ушкодження, а нападники зникли з місця інциденту. Стан Михайла Хоми оцінює швидка. Офіційних коментарів команда співака поки не дає.

Крім цього, українці цікавилися тим, що мобільний оператор "Київстар" з 15 січня по 15 лютого 2019 року припинить дію деяких застарілих тарифних планів та запропонує їх абонентам нові тарифи.

Абоненти, яких стосуються зміни, будуть проінформовані у розділі "Архів тарифів" та SMS-повідомленнях щонайменше за 7 днів.

Зазначається, що тарифні плани, які скорочуються, були запроваджені, у середньому, 5 або більше років тому, та на даний час мають не вигідні та не актуальні для абонентів умови.

Якщо абонент самостійно не обере інший тариф, його переведуть на інший тариф автоматично.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

 

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- у 2017 році керівник Червоноградської місцевої прокуратури Ярослав Гарасимчук задекларував 427 тис грн доходу і 200 тис грн готівки;

- АМКУ звернувся до керівництва "Гранд Готель" з проханням забрати з фасаду готелю інформацію про 5 зірок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.