Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

прибирання міста

П'ятниця, 25 січня 2019, 18:00

Львівська фірма постачатиме реагенти на посипання вулиць у Шевченківському районі

прибирання міста

Шевченківська РА замовила протиожеледні реагенти та технічну сіль за 1,8 млн грн у ТОВ "Торгова група Укрресурс".

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на придбання протиожеледних реагентва та технічної солі, які районна адміністрація використовуватиме протягом 2019 року.

Зокрема, йдеться про придбання 3000 куб.м протиожеледних реагентів (вміст солі – 20%, вміст піску – 80%) та 250 тонн технічної солі.

Аукціон стартував 14 січня, участь у ньому взяли 4 учасників: ФОП Сліпчук Олександр Олегович, ПП "Мостобудівельне управління №1", ТОВ "Діан Груп" та ТОВ "Торгова група Укрресурс", які запропонували за товари 1 950 000 грн, 1 949 999,99 грн, 1 949 900 грн та 1 872 000 грн відповідно.

Переможцем закупівлі обрали ТОВ "Торгова група Укрресурс" із ціною у 1 872 000 грн, а очікувана вартість послуг становила 3 100 000 грн.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Торгова група Укрресурс" зареєстроване у 2012 році у Львові, кінцевим власником фірми, яка займається оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням, є Олег Маїк. 

Розмір статутного капіталу підприємства становить 305 000 грн. За останні 3 роки компанія була залучена у 9 судових справ.

Нагадаємо, у Галицькому районі Львова застосовують нові реагенти, пішуфіт і кальцій хлорид, на які витратили на 4 млн грн тендерних коштів. 

Додамо, у травні 2018 року львівські депутати підтримали петицію про відмову у Львові від використання піскосуміші.

У влади міста вимагали: для посипання вулиць використовувати лише чисту сіль або знайти нешкідливі для взуття і лап тварин реагенти; на пішохідній частині використовувати лише механізоване прибирання; використовувати дрібні камінців, що вмерзають в сніг і створюють надійне зчеплення з підошвами взуття. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.