Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Вівторок, 29 січня 2019, 12:35

Вакарчук віддасть свій голос тому, хто вийде заміж за весну

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук заперечив будь-яку можливість підтримати когось з кандидатів у президенти.

Про це фронтмен Океану Ельзи розповів в ефірі ток-шоу "Гра у класику" з Сергієм Рахманіним на телеканалі ZIK.

Він підкреслив, що коли йдеться про справжні зміни, багато речей, що призводять до цих змін, цілком можливі.

"Але я виключаю сам факт того, що через якісь політичні "ласощі", через персональні амбіції чи дивіденди, я міг би навіть починати розмову про підтримку чи ні. Це не питання власних інтересів, не питання, що буде з тобою, чи кому ти допоможеш. На кону значно більше – доля держави" – наголосив співак.

Крім того, він застеріг журналістів, політиків та виборців від легких схем та простих рішень. Мовляв, вибори президента – це дуже серйозна та відповідальна справа.
 
 

"На мою думку, вибори парламенту потрібно розглядати в комплексі. Я не думаю, що вибори президента сьогодні в Україні можна розглядати окремо від виборів парламенту. Ти ж не можеш на шаховій дошці розставити окремо чорні квадрати, а окремо білі. Уявіть, що одні – це наслідок президентських виборів, а інші – парламентських" – зазначив Вакарчук.

Нагадуємо, вчора Святослав Вакарчук заявив, що президентський пост його не цікавить Андрій Садовий запропонував йому об'єднатися на парламентських виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.