Центр розвитку туризму перевірить діяльність своїх відділень

Понеділок, 18 лютого 2019, 16:42

"Центр розвитку туризму Львова" замовив послуги "Таємного клієнта" для перевірки діяльності своїх відділень.

Львівське комунальне некомерційне підприємство "Центр розвитку туризму м. Львова" оголосило тендер у системі ProZorro на послуги "Таємного клієнта" в Центрі туристичної інформації Львова, які переможець тендеру має постачати до 31 січня 2020 року.

Аукціон стартує 19 лютого, а очікувана вартість послуг становить 76 500 грн.

 

Мова іде про моніторинг якості обслуговування через отримання консультації в Центрах туристичної інформації Львова та розробляння інструменту здійснення моніторингу якості обслуговування (анкет, сценаріїв поведінки таємних покупців, тощо) з можливістю перегляду перевірки на інтернет-порталі (аудіозапис розмови, фото/скан копії документів, які були отримані від консультанта ЦТІ, відео-підтвердження, у разі закриття відділення всупереч режиму роботи, фото будь-яких недоліків, якщо такі були виявлені під час візиту в ЦТІ).

Перевірки проходитимуть у Центрах туристичної інформації Львова (пл. Ринок, 1; аеропорт; залізничний вокзал) з лютого цього року до січня 2020 року.

Нагадаємо, раніше Центр розвитку туризму замовив за 114 тисяч гривень дослідження туристів Львова.

Нагадаємо, у 2018 році Львів відвідали більше 2 мільйонів туристів. А наприкінці вересня 2018 року у Центрі туристичної інформації презентували Lviv City Card, яка включає безкоштовний проїзд в електротранспорті, вхід у близко 20 музеїв та галерей, оглядові екскурсії містом, підйом на вежу Ратуші, картку мобільного оператора і знижки у закладах-партнерах громадського харчування.

Крім цього, минулоріч дві громадські організації Львова отримали від міськради кошти для створення нових туристичних локацій у місті. 

Мітки: ProZorrо, закупівлі, Львів, новини львова, туризм у Львові, центр розвитку туризму львова