Львів'яни вимагають оприлюднювати фотозвіти з чистки трамваїв та тролейбусів

Четвер, 8 серпня 2019, 12:00

У Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою зобов'язати комунальників оприлюднювати фотозвіти із прибирання електротраспорту.

Сьогодні, 8 серпня, на порталі е-петицій Ігор Труш зареєстрував петицію з вимогою зобов'язати ЛКП "Львівелектротранс" проводити причирання трамваїв й тролейбусів, а також обов'язково оприлюднювати фотозвіти.

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана із тим, що електротранспорт міста перебуває у жахливому стані.

"Стан електротранспорту в жахливому стані, не тільки технічному, але і в плані чистоти та дезінфекції... Транспорт не прибирають та не дезінфікують взагалі. Пропоную зобов'язати "Львівелектротранс" забезпечити клінінг та догляд (обов'язковий фотозвіт) транспорту" – йдеться у тексті петиції.  

Наразі петиція набрала один голос, бо була щойно зареєстрована, а до кінця збору підписів залишилось ще 60 днів.

Зазначимо, у червні у місті зареєстрували електронну петицію з вимогою заборонити купляти маршрутки без кондиціонерів, у нещодавно – встановити у маршрутках та електротранспорті USB-зарядку для гаджетів.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: електронна петиція, електротранспорт, Львів, Львівелектротранс, новини львова