Львів'яни вимагають одягнути контролерів трамваїв і тролейбусів у спеціальну уніформу

Середа, 28 серпня 2019, 12:00

У Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою забезпечити контролерів львівського електротранспорту фірмовим одягом.

Вчора, 27 серпня, на порталі е-петицій Сергій Копитко зареєстрував петицію з вимогою забезпечити контролерів електротранспорту Львова уніформою.

"Контролери Львівелектротранспорту повинні бути забезпечені однотипним фірмовим одягом... У результаті ми отримаємо ввічливих, професійних та належного зовнішнього вигляду контролерів пасажирського транспорту" – йдеться у тексті петиції. 

Наразі петиція набрала 5 голосів, а до кінця збору підписів залишилось ще 59 днів.

Нагадаємо, нещодавно "Львівелектротранс" замовив за 1,7 млн грн уніформу для водіїв трамваїв і тролейбусів та робочий спецодяг. Також у липні Львівська міськрада затвердила нову ліврею для трамваїв, тролейбусів та автобусів, а нещодавно у Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою зобов'язати комунальників оприлюднювати фотозвіти із прибирання електротранспорту.

Додамо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: електронна петиція, електротранспорт, Львівелектротранс, новини львова, трамваї, тролейбуси