Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка Тамари Волошенко

Львівський палац мистецтв

Четвер, 12 грудня 2019, 15:40

У Львівському палаці мистецтв запрацює одночасно три виставки

виставка Тамари Волошенко

У Львівському палаці мистецтв презентуватимуть роботи Всеукраїнського проекту Просто небилиці, стартують виставки робіт Тамари Волошенко і Володимира Лободи.

Завтра, 13 грудня у Львівському палаці мистецтв розпочнуть свої роботи одразу три виставки: презентуватимуть роботи Всеукраїнського проекту "Просто небилиці", стартує персональна виставка робіт Тамари Волошенко, а також  Володимира Лободи "Митець і муза". Про це повідомляє прес-служба Львівського палацу мистецтв.

Всеукраїнський проект "Просто небилиці", у якому можуть брати участь молоді творці від 5 до 16 років, презентуватиме талановитих юних митців, котрі своїми роботами пропагують креативність думки, нестандартне мислення та пошук нових візій. Координатором проекту "Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва "Просто небилиці" в Україні є Львівський обласний благодійний фонд "Торба", а організатором – Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив.

До участі у Всеукраїнському проекті "Просто небилиці" 2019 року надійшло 878 робіт з 22-х областей України. У конкурсі взяло участь 787 робіт, з них 42 від дітей позбавлених батьківської опіки, що живуть у сиротинцях Львівської області. До експозиції кращих увійшло понад 150 робіт.

Цьогоріч кульмінація проекту відбудеться у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника 17, м. Львів) 13 грудня о 15:00.

Тамара Волошенко – достойна представниця української живописної школи, чиє ім'я популярне не лише в українських мистецьких колах, представлятиме свої роботи у Львівському палаці мистецтв о 16 годині. Найулюбленішими жанрами Тамари Волошенко є пейзаж, портрет, натюрморт, і в кожному з них вона однаково професійна.

"Але найбільше вражає те, що її твори "світяться добротою", вони "одухотворені, не епатують публіку, а навпаки, написані для людей", – йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що 13 грудня у палаці мистецтв розпочинає свою роботу виставка Володимира Лободи "Митець і Муза".  Як вже писали Варіанти, на виставці будуть представлені твори живопису, графіки, декупажу, скульптури з приватних, музейних та родинної збірок, які  ніколи раніше не експонувались у Львові. Початок о 17 годині.

Генеральний директор Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк запрошує усіх долучитися до дійства.

"Завтра в нас багато подій, тому кожен для себе зуміє знайти щось цікаве і корисне. Запрошую усіх долучитися до мистецтва і насолодитися роботами талановитих людей", – прокоментував він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.