Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шахтарі

Четвер, 19 березня 2020, 10:13

Шахти Львівщини закрили на карантин

шахтарі

Підприємства працюватимуть у режимі підтримання життєдіяльності.    

Про це повідомили на сторінці ДП "Львіввугілля" у Facebook.

Як вказано у повідомленні, керівники відокремлених підрозділів розробили заходи на тривалий термін зупинки підприємства із залученням мінімальної кількості працівників, передбачивши охорону об’єктів життєзабезпечення, складів, будівель і споруд, забезпечення збереження і підтримки гірничих виробок, необхідних для життєдіяльності шахти в частині провітрювання, водовідливу, підіймання до поновлення експлуатації гірничого виробництва.

"Оскільки неможливо забезпечити реалізацію рішень Уряду щодо протидії коронавірусу в умовах ведення виробничої діяльності, а головне – це здоров’я і життя працівників: роботу усіх відокремлених підрозділів – припинити, шахти перевести на режим підтримки життєдіяльності" – йдеться у повідомленні.

 

Отже, кожен відокремлений підрозділ оперативно складає список необхідних для чергового режиму працівників, решта – у оплачувані (за наявності) відпустки з 18.03.2020 по 03.04.2020 (на час карантину).

Для працівників закуплені 5 тисяч противірусних респіраторів, проводиться належна санобробка приміщень, усі АПК – на карантині, вхід стороннім особам заборонено.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Зазначимо, у Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.