Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

готелі Львова

Понеділок, 23 березня 2020, 17:44

Більшість готелів Львова планують закрити на час карантину

готелі Львова

Львівська міськрада планує обмежити функціонування або ж закрити більшість готелів міста.

Про це сьогодні, 23 березня, під час брифінгу повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Через запровадження карантину у Львові ,який триватиме до 3 квітня, міськрада Львова планує обмежити функціонування більшості готелів міста для протидії коронавірусу.

"Ми ведемо перемовини з готелями, які знаходяться поруч із лікарнями, що прийматимуть хворих на коронавірус, щоб лікарям не потрібно було далеко їздити, і вони могли переночувати, за потреби. Власне, за потреби, готелі будуть розконсервовані, адже ви знаєте, що сьогодні-завтра більшу частину готелів зачиняють і обмежують функціонування", – наголосив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, станом на сьогодні на Львівщині перевіряють 104 підозри на коронавірус, а 22 березня у області було зафіксовано другий випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Додамо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, у них дозволили перевозити більше 10 пасажирів. А ще раніше у Львівській ОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.

Відсьогодні у Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. Також на час карантину у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.