Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

П'ятниця, 3 квітня 2020, 13:00

У медиків двох лікарень Львова виявили коронавірус

швидка допомога

У двох львівських медиків різних лікарень ПЛР-тест підтвердив інфікування коронавірусом.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У лікаря-анестезіолога Львівської лікарні швидкої медичної допомоги та медика 5-ої міської поліклініки ПЛР-тест на виявлення підтвердив інфікування коронавірусом.

Зараз ці медики ізольовані в інфекційній лікарні, проводиться опитування осіб, з якими вони контактували. 

"В лікарні швидкої допомоги провели опитування осіб, з якими контактував хворий, всіх людей ізолювали, взяли біоматеріал для ПЛР-тестування. Також медики обстежують родичів хворого лікаря. Другий лікар – з 5-ої міської поліклініки, контактував з пацієнткою, в якої напередодні також виявили коронавірус. Хворий також ізольований, усіх контактних осіб обстежують та ізольовують" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на сьогодні на Львівщині зафіксували 13 випадків зараження коронавірусом. Вчора ще у двох працівників "Шувару" виявили підозру на коронавірус, а 31 березня із 20 протестованих працівників "Шувару" у чотирьох виявили підозру на коронавірус. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.