Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний вантаж

loda.gov.ua

Понеділок, 6 квітня 2020, 13:30

Центр легеневого здоров’я отримав нові кисневі маски

медичний вантаж

Центру легеневого здоров’я передали вантаж для реанімаційної підтримки пацієнтів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 5 квітня, Львівський регіональний фтизіо-пульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр (Центр легеневого здоров’я) отримав медичний вантаж, вартістю 13 млн грн.

За словами в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрія Васька, лікарня отримала 70 палет з розхідними матеріалами, які призначені для реанімаційної підтримки пацієнтів, які знаходяться у важкому стані: дихальні кисневі маски дорослі (8 000) та дитячі (1 000) для неінвазивної вентиляції, ендотрахеальні інтубаційні трубки 10 000, назальні канюлі (11 000), зволожувачі для кисневих систем.

Нагадаємо, 6 квітня кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла до 28, а 4 квітня у Львівській області помер чоловік віком 69 років, у якого зафіксували коронавірусну інфекцію.

3 квітня стало відомо, що ще одна лабораторія робитиме тести на виявлення коронавірусу у місті.

Кабінет Міністрів ще минулого тижня прийняв постанову, згідно із якою з 6 квітня в Україні заборонили ходити вулицями без паспорта та групою більше, ніж двоє, заборонили відвідувати парки і ходити у магазини без маски, а людям на самоізоляції та пенсіонерам дозволили виходити у магазини на відстань до двох кілометрів від дому.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.