На Львівщині зросла кількість осіб з підозрою на коронавірус

Вівторок, 7 квітня 2020, 09:30

Станом на зараз у області з підозрою на коронавірус зареєстрували 126 осіб.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталії Тімко, з 22:00 год 6 квітня до 08:00 год 7 квітня в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб з Пустомитівського, Сокальського районів та Львова.

Станом на зараз на Львівщині з підозрою на коронавірус є 126 осіб.

Відтак, зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 78 осіб, на самоізоляції знаходяться 259 осіб, а виписали 106 пацієнтів.

Стан більшості хворих – середньої важкості або близький до задовільного, 8 пацієнтів перебувають у важкому стані, а ще 2 пацієнти – на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою на COVID-19 звернулося 443 людини, з них у 317 осіб не підтвердили діагноз коронавірус.

Нагадаємо, 6 квітня кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла до 28, а 4 квітня у Львівській області помер чоловік віком 69 років, у якого зафіксували коронавірусну інфекцію.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Мітки: COVID-19, інфекційна лікарня, карантин у Львові, коронавірус, медичні заклади львова, Наталія Тімко, новини львова