Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО-2020

Вівторок, 26 травня 2020, 11:45

ЗНО-2020 здаватимуть не більше 10 осіб одночасно

ЗНО-2020

Володимир Зеленський обговорив питання щодо проведення ЗНО в 2020 році.

Про це повідомляє Офіс Президента України.

Як заявив президент Володимир Зеленський під час наради з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19, підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання має відбутися за чіткими правилами, щоб уникнути заражень. Відтак, у приміщенні під час проведення тестування зможуть одночасно перебувати не більше 10 осіб.

"На ЗНО прийдуть усі діти. Якщо приміщення будуть не готові, це загрожує спалахом. У нас є ще місяць, щоб підготуватися. Ми повинні вберегти наших дітей. Заходи мають бути настільки ж ефективними, як і карантин, який ми пройшли доволі добре", – наголосив Володимир Зеленський. 

Зазначимо, раніше у Міністерстві освіти і науки наголошували, що формат і процедура проведення ЗНО у 2020 році змінюватись не буде. За правилами під час складання ЗНО в аудиторії можуть перебувати 15 учасників і 2 інструктори.

Нагадаємо, в Україні оголосили дату основної сесії ЗНО-2020, яка пройде з 25 червня по 17 липня, а 25 травня розпочалася реєстрація для участі у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме до 9 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.