Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус на Львівщині

Вівторок, 21 липня 2020, 10:30

Львівщина продовжує залишатись у лідерах захворюваності на Covid-19

коронавірус на Львівщині

Львівська область продовжує лідирувати за кількістю виявлених випадків COVID-19 за добу.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час ранкового онлайн-брифінгу.

Минулої доби в країні було проведено 24 тис. 644 тестувань, з яких 10 тис. 529 – методом ПЛР і 14 тис. 115 – методом ІФА. 

"Якщо говорити в розрізі регіонів, то за останню добу найбільша кількість підтверджених випадків захворювання зареєстрована у Львівській області – 114, у Закарпатській області – 78, в Івано-Франківській – 75, в Одеській області – 64 та у Києві – 73", – зауважив міністр.

Степанов вкотре закликав українців подумати про своїх рідних та близьких та заради їхньої безпеки дотримуватися карантинних обмежень і соціальної дистанції, а також користуватися масками та антисептиками. 

Нагадаємо, станом на ранок  у Львівській області зафіксували коронавірус у 8229 осіб та 212 смертей.

Нагадаємо, 11 липня  Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин. 14 липня, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні ухвалила рішення частково послабити карантинні заходи на Львівщині. Відтак, з 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів, а з 17 липня у Львові запрацювали садочки.

Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.