Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Четвер, 29 жовтня 2020, 13:30

Олег Синютка звільнятиме Львів від концепту руского міра

Олег Синютка

Кандидат на посаду першого голови Львівської ОТГ Олег Синютка назвав програмні засади роботи нової влади на Львівщині.

Про це Олег Синютка повідомив під час брифінгу сьогодні у Львові.

Кандидат на посаду першого голови Львівської ОТГ, нардеп Олег Синютка назвав 12 пунктів програми організації нової влади на Львівщині.

Зокрема, він зазначає, що Львівщина поверне статус політичної столиці України, і обіцяє критикувати політику провладної партії "Слуга народу" та президента України Володимира Зеленського.

"Ми запрошуємо до співпраці всі проукраїнські сили. Львів і Львівщина має стати моделлю, яка покаже, що об'єднання проукраїнських сил задля місцевих мешканців", – зазначив Олег Синютка.

Також у програмі вказано про викорінення корупції у місцевій владі та проведення аудиту інвестиційних коштів, аби зрозуміти, куди направлялися багатомільярдні позики. Щобільше, Синютка пропонує припинити життя міста в борг.

"Сьогодні міська влада критично накопичила борг, і кожен львів'янин вже винен 10 тисяч гривень", – зазначив Олег Синютка.

Синютка також додає, що розвиватиме у місті малий та середній бізнес, розвиватиме індустріальні парки зі залученням інвестицій, а також припинить хаотичну забудову міста, переглянувши генплан Львова у зв'язку з розширенням межі ОТГ.

Олег Синютка планує вирішити транспортний колапс на дорогах Львова та розв'язувати питання з нестачею дитячих садочків та шкіл у районах нової забудови, де не передбачено жодного навчального закладу та обіцяє по, як мінімум, по одному новому садочку та школі у Львові щороку. Пріоритетом буде організація життя в місті для молодих людей.

Одинадцятим пунктом в програмі Олега Синютки стане перетворення Львова у центр міжнародного туризму, а також залучення закордонних інвестицій.

Також Олег Синютка планує змінити ідеологічний нахил української культури у бік європейського культурного простору, відкидаючи концепцію "Рускій мір". Синютка планує реалізувати програму "Львів культурна столиця України".

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.ЦВК зареєструвала 17 кандидатів на посаду міського голови Львова.Сам Олег Синютка зайняв друге місце у виборах на посаду голови Львівської ОТГ з відривом від чинного міського голови Львова Андрія Садового лише на 7,57%.

"Європейська солідарність" отримала більшість у Львівській міській раді, Львівській районній раді та Львівській районній раді.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.