Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Вівторок, 2 березня 2021, 14:00

Зеленський вакцинувався від Covid-19

Володимир Зеленський

Сьогодні Володимиру Зеленському зробили щеплення від коронавірусу.

Про цеповідомляє Українська правда.

Сьогодні, 2 березня, президент Володимир Зеленський зробив щеплення від коронавірусу вакциною AstraZeneca у військовому госпіталі на Донбасі.

"Зробив це на передовій з нашими солдатами в якості головнокомандувача. Та сама Oxford/AstraZeneca (Covishield) з Індії, яка була доставлена першою в Україну, яку отримали мільйони людей у всьому світі. Вакцина дозволить нам знову жити без обмежень" – заявив Зеленський.

Зазначимо, вчора міністр охорони здоров'я Максим Степанов також провакцинувався від коронавірусу. Степанов і Зеленський перехворіли на коронавірус у 2020 році. 

Нагадаємо, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тисяч доз, що вистачить для вакцинації 250 000 українців.

Додамо, у грудні минулого року МОЗ представило план вакцинації населення від коронавірусу. Він включає в себе п'ять етапів, а вакцинацію планують провести для не менш ніж 50% населення країни. На першому етапі вакцинації в Україні працюватимуть близько 500 мобільних бригад. 

Також в уряді обіцяли запустити сайт для запису на вакцинацію проти коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.