Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

8-а міська клінічна лікарня

Четвер, 4 березня 2021, 15:48

З початку старту вакцинації на Львівщині щеплення зробили 340 медикам

8-а міська клінічна лікарня

У області провакцинували 340 працівників п'яти лікарень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 4 березня, у Львівській області вакцинацією від коронавірусу охопили 340 медичних працівників.

Починаючи з 25 лютого, щеплення зробили працівникам Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні, 8-ї міської клінічної лікарні Львова, Центру легеневого здоров’я, Лікарні швидкої допомоги й Центру екстреної допомоги. 

"Перше щеплення (а їх має бути два) отримали: 50 медиків Львівської обласної інфекційної лікарні; 70 медиків 8-ї міської клінічної лікарні; 80 медиків регіонального центру легеневого здоров’я; 140 медиків міської клінічної лікарні швидкої допомоги й обласного центру екстреної медичної допомоги" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тисяч доз, що вистачить для вакцинації 250 000 українців.

Для Львівщини виділили 42 200 доз вакцин, які надійшли 25 лютого. У області планують вакцинувати 21 100 осіб (по дві дози на одну людину). Першими щеплення отримують медики, які працюють з хворими на коронавірус, та працівники мобільних бригад з імунізації.

Також в уряді обіцяли запустити сайт для запису на вакцинацію проти коронавірусу, а додаток "Дія" поширили на вакцинацію від Covid-19.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.