Дружини з дітьми та матері шахтарів Львівщини пікетуватимуть Львіввугілля

Понеділок, 2 серпня 2021, 16:04

Жінки вийдуть на акцію протесту через велику заборгованість із заробітної плати.

Про це повідомила  представниця ініціативної групи гірників ДП "Львіввугілля" Тетяна Гнатів на своїй сторінці у Фейсбуці.

Завтра, 3 серпня, на території ДП "Львіввугілля" дружини й матері шахтарів Львівщини разом із дітьми влаштують акцію протесту через заборгованість із заробітної плати.

"Дороги назад немає, листи – попередження написані, журналісти повідомлені. Акція протесту відбудеться. Особисто я беру з собою дітей і хай дядіньки з ДП їм пояснять чому татові нема зарплати. Надіюсь, що нас буде багато і нас почують, боятися нема чого, гірше вже точно не буде" – написала Тетяна Гнатів.

 

Нагадаємо, шахтарі Львівщини у липні  готові були заблокувати роботу "Львіввугілля", якщо їм не погасять заборгованість із заробітної плати, однак акція не відбулася. А у середині липня у Львівській ОДА повідомили, що гірникам частково погасять заборгованість із заробітної плати за червень.

Додамо, у липні заступника директора однієї із шахт "Львіввугілля" викрили на хабарництві, а на початку червня керівництво "Львіввугілля" спіймали на махінаціях із закупівлями масок, а минулоріч на хабарництві також затримали керівника однієї із шахт "Львіввугілля".

Мітки: акція протесту, ДП «Львіввугілля», новини львова, шахтарі Львівщини