Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Четвер, 11 листопада 2021, 17:30

Центр зайнятості Львівщини оприлюднив вакансії із зарплатою до 35 тисяч гривень

Центр зайнятості

У базі вакансій обласного центру зайнятості є вакансії із зарплатою у 35 тисяч гривень.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 11 листопада цього року у базі вакансій Львівського обласного центру зайнятості налічується майже 5 тисяч пропозицій працевлаштування із зарплатою, що коливається від мінімальної до понад 30 тис грн.

Зокрема, найбільшу – 35 тис грн – зарплату працедавці пропонують агроному, також головному інженерові в одному з підприємств Кам’янка-Бузького району, що спеціалізується на виробництві сухарів і сухого печива.

Натомість 30 тис грн пропонують машиністам установки самоклейних плівок, дорожнім робітникам, керівникам підрозділів банківської сфери та інженерам-програмістам.

До третіх, найбільш оплачуваних професій у Львові та околицях, відносяться різальники скла, обвалювальники м’яса, зварники, монтажники будівельні, водії автотранспортних засобів, друкарі флексографічного друкування, а також головні бухгалтери. Претенденти на ці вакансії можуть розраховувати на щомісячну зарплату у розмірі 25 тис грн.

Зарплату у 20-22 тис грн пропонують для забійника, бетоняра, арматурника, інженера з проєктно-кошторисної роботи, муляра, тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, інженера-програміста.

Стабільних 18 тис грн гарантують електрогазозварникам, скручувальникам виробів кабельного виробництва, водіям навантажувача, лакувальникам.

У рейтинг із середньою зарплатою у розмірі від 16 до 17 тис грн потрапили слюсарі-інструментальники, головний енергетик, логіст і менеджер з постачання. Завершує перелік високих зарплат вакансія монтера колії, зарплата котрого сягає 15,6 тис грн.

Нагадаємо, станом на 1 жовтня цього року у центрі зайнятості області зареєстрували шість тисяч вільних вакансій, а роботу шукали більше 16 тисяч безробітних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.