Канівець просить САД збудувати надземні пішохідні переходи на дамбу річки Стрий

Четвер, 25 листопада 2021, 11:20

Стрийська міська рада звернулась до Служби автомобільних доріг (САД) щодо внесення будівництва надземних пішохідних переходів на дамбу річки Стрий до плану дорожніх робіт на 2022 рік.

Про це йдеться у звіті Стрийського міського голови Олега Канівця за час перебування на посаді.

Надземні переходи пропонується збудувати з вулиці Шашкевича та з вулиці О. Ольжича.

Будівництво цих переходів, на переконання міських чиновників, створить комфортні умови для мешканців Стрийської територіальної громади та вбереже їх від транспортних пригод на дорозі загального користування державного значення М-06 Київ-Чоп.

Стрийська міськрада запропонувала САД також включити в план робіт та передбачити фінансування на 2022 рік наступні об’єкти доріг загального користування державного значення: виготовлення ПКД розміщення кільцевої розв'язки та влаштування додаткової смуги руху на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп на км 614+630 міста Стрий, облаштування освітлення проїжджої частини дороги М-06 Київ-Чоп на ділянці км 613+450 – км 616+900 та облаштування освітлення пішохідного переходу у селі Угерсько, а також влаштування додаткової смуги руху транспортних засобів дороги М-06 Київ-Чоп на км 614+630 м. Стрий (біля кільцевої розв'язки).

Нагадаємо, сьогодні відбудеться публічний звіт міського голови Стрия Олега Канівця за час перебування на посаді. Олег Канівець в жовтні 2020 році переміг на виборах міського голови Стрия. 19 листопада 2020 року він склав присягу міського голови.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Мітки: BST , АТОМ, Канівець, новини львова, стрийська громада , Стрийська міська рада