Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

fakty.ictv.ua

Середа, 23 січня 2013, 13:21

Нyundai не зміг виїхати зі Львова до Києва сьогодні зранку

Сьогодні, 23 січня, швидкісний потяг Нyundai зламався і не зміг виїхати зі Львова до Києва.

 

Про це Українській правді повідомив пасажир Нyundai Сергій.

За його словами, потяг мав відправитися із Львівського вокзалу о 7 ранку, але так і не виїхав.

«Ми так і не виїхали. Нам нічого не пояснили, просто сказали пересісти в звичайний потяг, у купе. О 8 з чимось ми поїхали», – розповів Сергій.

При цьому пасажирам не пояснили причину зміни потяга і не вибачилися за запізнення.

«Нyundai крутили, вертіли, але не могли завести. Начальство потихеньку з’їжджалося, але нічого не допомогло», –  сказав Сергій.

За попередніми даними, всі рейси корейських поїздів Hyundai Rotem мали супроводжувати аварійні бригади, які у випадку поломки зможуть швидко полагодити поїзд.

Нагадаємо, наприкінці грудня представники компанії Hyundai Corporation заявили, що розібралися в причинах постійних поломок поїздів, та обіцяли виправити їх упродовж декількох тижнів. Тим часом ЄББР назвав ці поїзди інвестиційним провалом року.

У грудні поїзди Нyundai ламалися постійно, люди змушені були стояти посерез поля по дві і більше годин, окрім того, їхати без тепла й світла.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.