Ryanair запустив два рейси зі Львова до Нюрнберга

П'ятниця, 10 грудня 2021, 17:11

Ірландська авіакомпанія Ryanair запустила продаж квитків на два нових рейси зі Львова до німецького міста Нюрнберг.

Перший політ відбудеться 30 березня. Надалі вони будуть виконуватись двічі на тиждень – в середу і неділю.

Виліт зі Львова у середу – о 14:50, в неділю – о 23:05, з Нюрнберга в середу – об 11:40, у неділю – о 19:55. Ціни на квитки стартують від 16 євро в один бік.

Про це зазначено на сайті авіакомпанії.

Нюрнберг – це вже третій напрямок польоту зі Львова до Німеччини. Також з львівського аеропорту можна полетіти до Дюссельдорф-Веце та Меммінген.

Зазначимо, що авіакомпанія Ryanair 8 грудня оголосила про відкриття своєї бази в Нюрнберзі. Базу обслуговує  два літака компанії, які літатимуть з 13 країн Європи в тому числі і з України.

Генеральний директор Ryanair Едді Вілсон зазначив: «Відкриття нашої нової бази в Нюрнберзі створить 13 нових маршрутів (всього 27) і забезпечить посилення сполучення, що стимулюватиме туризм і зростання регіону в міру його відновлення після пандемії».

Окрім Львова нові маршрути з Нюрнберга влітку 2022 року відкрили ще у 12 напрямках, таких як Дублін, Фару, Ібіца, Софія, Венеція та інші.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Мітки: BST , Ryanair, авіалінії, авіаперельоти, АТОМ, літак, новини львова