Личаківський суд дозволив дрючити інваліда Киву очно та заочно

П'ятниця, 11 березня 2022, 12:12

Личаківський суд Львова заочно арештував народного депутата Іллю Киву.

Про це повідомив Личаківський районний суд м. Львова на своїй фейсбук-сторінці.

Вчора, 10 березня, суддя Личаківського районного суду Львова обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою для народного депутата від політичної партії Опозиційна платформа – За життя Іллі Киві.

Киву звинувачують  у скоєнні кримінальних правопорушень, які передбачені ч. 3 ст.110, ч.1 ст.111, ч.2 ст. 436-1 КК України.

"Слідчий суддя розглядає клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та може обрати такий запобіжний захід за відсутності підозрюваного, обвинуваченого лише у разі доведення прокурором наявності підстав, передбачених статтею 177 цього Кодексу, а також наявності достатніх підстав вважати, що підозрюваний, обвинувачений виїхав та/або перебуває на тимчасово окупованій території України, території держави, визнаної Верховною Радою України державою-агресором, та/або оголошений у міжнародний розшук" – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що за день до вторгнення Росії Ілля Кива записав відеопривітання з Днем радянської армії та озвучив потребу у визволенні України. Сам Кива зараз перебуває за кордоном.

Мітки: Ілля Кива, Личаківський районний суд Львова, новини львова, Опозиційна платформа – За життя