Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Укренерго

mind.ua

П'ятниця, 21 жовтня 2022, 12:28

На відновлення чотирьох підстанцій Укренерго потрібно 6-8 місяців – Козицький

Укренерго

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що на відновлення чотирьох підстанцій Укренерго, які знищили внаслідок ракетних ударів на Львівщині, потрібно від 6 до 8 місяців.  

"Якщо взяти чотири об’єкти Укренерго, по яким були завдані удари, нам не вдалось їх досі відновити.  Думаю, на повне їх відновлення піде від шести до восьми місяців", - заявив він в ефірі обласного телебачення вчора, 20 жовтня. 

Козицький уточнив, що в наразі електроенергія подається споживачам тимчасовою схемою, в обхід підстанцій, у які завдали удари, і наголосив на том що важливо зараз економити споживання електроенергії.  

Нагадаємо, що на Львівщині заборонили освітлення на фасадах будинків та споруд. 

10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об'єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом. За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції.

Через це у "Львівобленерго" наголосили, що можуть запровадити віялові відключення через велике споживання електроенергії мешканцями області.

У Львові задля економії електроенергії вирішили зупинити роботу фонтанів та вимкнули підсвітку на фасадах будинків, натомість вуличне освітлення залишили.

Станом на 17 жовтня мешканці Львівщини зменшили споживання електроенергії на 10%, а з 20 жовтня для промислових споживачів Львівщини склали графік споживання електричної енергії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.