Компанія Зіновія Козицького пробурила нову свердловину

Вівторок, 28 лютого 2023, 11:56

Компанія батька начальника Львівської ОВА пробурила нову свердловину на Заході України.

Про це повідомляє видання ExPro.

Бурова компанія ТОВ "Горизонти", що належить батькові начальника Львівської ОВА Максима Козицького Зіновію Козицькому, у лютому цього року пробурила нову свердловину на Заході України, потужністю 600 тисяч м³ на добу.

"600 тисяч м³ на добу – це абсолютний вільний дебіт нової свердловини, що пробурена у лютому 2023 р. Це стало можливим завдяки залученню найкращих спеціалістів та їх злагодженої роботи" – йдеться у повідомленні компанії.

Відтак, загальний фонд актуальних свердловин групи компаній MND Ukraine, до складу якої входить ТОВ "Горизонти", збільшився до 22.

За даними аналітичної системи YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками створеної у 2009 році компанії ТОВ "Горизонти" є батько начальника Львівської ОВА Максима Козицького Зіновій Козицький та Карел Комарек. Компанія має дозвіл на видобування нафти та газу на площі Бунявській (з 2015 до 2035 року), а також на площах Гірській та Берегівській Львівської області.

Крім цього, у вересні 2021 року компанія отримала дозвіл на спорудження свердловини для видобутку газу у Меденицькій ОТГ, а у серпні того ж року Держслужба геології та надр видала їй дозвіл на промислову розробку родовищ на території Стрийського та Дрогобицького районів Львівщини.

У жовні 2021 року компанія "Горизонти" купила право видобутку газу на Жуківській площі біля Полтави, а у грудні 2021 року їй дозволили спорудити дві свердловини на території Стрийського району.

Крім цього, на початку квітня 2022 року Максим Козицький повідомив про нове газове родовище в області, яке знайшла компанія його батька.

Додамо, раніше Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких" та про енергетичний бізнес Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких".

Мітки: газовидобування на Львівщині, газові родовища, Зіновій Козицький, новини львова