Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

misto-market.com.ua

Вівторок, 5 березня 2013, 17:59

Почесне Консульство Туреччини відкриється у Львові

Сьогодні, 5 березня, Надзвичайний і Повноважний Посол Туреччини в Україні Мехмет Самсар під час зустрічі із головою Львівської ОДА Віктором Шемчуком повідомив про плани на відкриття Почесного Консульства Туреччини у Львові.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Сторони також обговорили питання туристичноїо співпраці між Львівщиною та Туреччиною, сприяння розвитку турецького бізнесу та залучення інвестицій в економіку області, зокрема, і про намір започаткувати співпрацю між Львівською областю та окремим регіоном Туреччини. 

«Ми впевнені у великому потенціалі Західної України і також у тому, що в Туреччині є регіони, які подібні до Львівської області. Для прикладу, регіон Бурса дуже схожий на Львівщину, адже там добре розвинутий туризм», - зазначив Мехмет Самсар.

Окрім того, голова Львівської ОДА запросив представників турецького бізнесу до участі в Міжнародному економічному форумі, який щороку проходить у Львові, а також Туристичному бізнес-форумі, що відбудеться восени.

Нагадаємо, до кінця 2013 року візовий центр у Львові планує відкрити Канада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.