Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Судововишнянська міська рада Мостиського району провела тендер у системі ProZorro на реконструкцію парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Парк короля Данила" у місті Судова Вишня, яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2020 року. Аукціон стартував 9 вересня, участь у ньому взяли ТОВ БК "Будсервіс НК" та ТОВ "Салон "Архітектура. Будівництво. Дизайн", які запропонували облаштувати парк за 2 200 216 грн й 2 208 216,39 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ БК "Будсервіс НК". Додамо, очікувана вартість послуг становила 2 221 867,40 грн. Як вказано у закупівлі, "Парк короля Данила" знаходитиметься на території міста на площі 0,2237 га. Землі, де створять парк, перебувають в постійному користуванні КП "Моє місто". За даними порталу YouControl, ТОВ БК "Будсервіс НК" зареєстроване з 2016 року у місті Новий Калинів Самбірського району, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Воасником і керівником фірми є львів'янин Олександр Романів. Також йому належить фірма "Дрім груп", що займається оптовою торгівлею деревиною. Розмір статутного капіталу підприємства становить 20 000 грн. Нагадаємо, ще у травні цього року Львівська облрада прийняла рішення щодо створення парку-пам’ятки місцевого значення у місті Судова Вишня.
Понеділок, 30 вересня 2019 15:22
Львівська фірма облаштує парк короля Данила у Судовій Вишні
Департамент містобудування Львівської міської ради відмінив тендер у системі ProZorro на закупівлю урн з висипом для встановлення на території парків Львова, які переможець тендеру мав здійснити до 31 грудня 2019 року. Аукціон мав стартувати 13 вересня, однак на нього не подався жодний учасник. Додамо, очікувана вартість послуг становила 140 000 грн.                        Як вказано у закупівлі, мерія планувала всього придбати 175 штук смітників з висипом, які виготовлені у цьому році й раніше не використовувалися. Вони повинні були бути зроблені з якісного матеріалу, що не тріскається від ударів, не деформується від навантажень і витримує екстремальні температури, з наскрізними отворами на задній та нижній поверхні. Гарантійний термін смітників мав становити не менше одного року. Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада замовила реконструкцію лісопарку "Білогорща". Тут планують облаштувати скейт-парк, велотрек та спортмайданчики.
Четвер, 26 вересня 2019 17:08
Жодна фірма не зголосилася облаштувати нові смітники у парках Львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.