Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тероризм

volynpost.com

Четвер, 25 вересня 2014, 11:20

Турянський виділив СБУ півмільйона на боротьбу з тероризмом

тероризм

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Львівської ОДА розпорядився виділити 502 360 гривень для реалізації заходів Програми протидії тероризму у Львівській області на 2014 рік.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні, опублікованому на сайті Львівської ОДА.

Кошти передбачені для "посилення захисту життя і здоров’я людей, громадської безпеки, охорони особливо важливих об’єктів та недопущення проявів тероризму в області".

483 960 гривень з цієї суми Львівська ОДА компенсує за рахунок зменшення коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2014 рік для департаменту охорони здоров’я ОДА.

Зокрема, на боротьбу з тероризмом перенаправлять 254 420 гривень, які раніше призначалися для виконання Програми розвитку мережі комунальних аптек у Львівській області та забезпечення населення соціальними ліками. 

Ще 247 940 гривень ОДА виділить резервного фонду обласного бюджету.

Кошти, виділені на виконання Програми боротьби з тероризмом, освоюватиме Управління Служби безпеки України у Львівській області. 

Контролюватиме виконання розпорядження перший заступник голови ОДА Йосиф Ситник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.