Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Юраш

Понеділок, 24 червня 2019, 10:20

Юраш отримав відзнаку від Ганущина

Андрій Юраш

Олександр Ганущин нагородив львівського релігієзнавця Андрія Юраша почесною відзнакою пам'яті отця Омеляна Ковча.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні під час апаратної наради у Львівській ОДА директора департаменту у справах релігій та національностей Міністерства культури України Андрія Юраша нагородили почесною відзнакою пам'яті блаженного великомученика отця Омеляна Ковча.

"Відповідно до розпорядження голови Львівської обласної ради за вагомий  особистий внесок у міжконфесійне та міжнаціональне порозуміння та з нагоди сторіччя заснування національного органу України у справах релігій та національності нагородити почесною відзнакою пам'яті блаженного великомученика отця Омеляна Ковча Андрія Юраша" – йдеться у розпорядженні голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Нагадаємо, у 2018 році екс-президент Петро Порошенко нагородив Андрія Юраша орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Додамо, раніше Варіанти  спілкувалися з Андрієм Юрашем щодо релігійної ситуації в Україні.

У травні цього року син Юраша, радник Володимира Зеленського Святослав Юраш одружився в соборі Святого Георгія у Стамбулі. У списку кандидатів у народні депутати України від партії Слуга народу Святослав Юраш посідає 27 місце.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.