ЦВК зареєструвала Порошенка, Тимошенко, Ляшка та інших кандидатами в президенти

Понеділок, 31 березня 2014, 16:56

Сьогодні, 31 березня, Центральна виборча комісія зареєструвала самовисуванця Петра Порошенка, лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко, лідера Радикальної партії Олега Ляшка та ще ряд кандидатів.

Крім цього, було зареєстровано нардепа-регіонала Олега Царьова (як самовисуванця), екс-голову Служби зовнішньої розвідки України Миколу Маломужа (як самовисуванця), лідера Компартії України Петра Симоненка і підприємця Андрія Гриненка (як самовисуванця).

Також ЦВК зареєструвала уповноважених представників зазначених кандидатів - Світлана Кустова у Порошенка, Сергій Власенко у Тимошенко, Євген Відмуш у Ляшка, Наталія Лебедєва у Царьова, Олександр Задорожний у Маломужа, Євген Герасименко у Симоненка, Дмитро Гончаров у Гриненка.

Таким чином, станом на 16:30 31 березня 2014 р. з урахуванням Порошенко, Тимошенко, Ляшко, Царьова, Маломужа, Симоненка і Гриненка кандидатами на пост Президента України вже зареєстровані 14 осіб.

Раніше ЦВК зареєструвала кандидатами в Президенти нардепа від Партії регіонів Сергія Тігіпка, екс-голову ХОДА Михайла Добкіна, президента Всеукраїнського єврейського конгресу, бізнесмена Вадима Рабиновича, екс-першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, екс-віце-прем'єра Юрія Бойка, генерального директора ТОВ "Центр антикризових програм" Валерія Коновалюка та генерального директора ТОВ "Интерагроэкспорт" Володимира Саранова.

 

Мітки: порошенко, Тимошенко, ЦВК