Яценюк не відкидає можливості зняття мажоритарників від об’єднаної опозиції на користь інших, більш сильніших кандидатів

Неділя, 9 вересня 2012, 13:35

Лідер Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк не відкидає можливості зняття мажоритарників від об’єднаної опозиції на користь інших, більш сильніших кандидатів в деяких виборчих округах.

 

"Що стосується депутатів-мажоритарників, то нам потрібна перемога. Може статися так, що в деяких округах в Україні десь будуть сильні кандидати, які є від інших політичних сил або незалежні, в них є репутація. Для того, щоб виграти округ і не дати Партії регіонів перемогти, ми будемо приймати правильне рішення про підтримку таких людей", – заявив він сьогодні на прес-конференції у Львові.

Яценюк разом з тим негативно відгукнувся про тих кандидатів-самовисуванців, які намагаються заручитися трендом об’єднаної опозиції, а насправді нічого спільного з нею немають.  

"Хто не з нами, той з Януковичем. Треба визначитися. А було так: коли потрібно я не міг знайти нікого з тих, хто по 20 років в стінах парламента. Вони не бігли в об'єднану опозицію. А от тільки прийшов час виборів, зразу стали заявляти, що вони в опозиції, бо хочуть місце в списку. Насправді ж вони не хочуть боротися, а просто хочуть ще 20 років сидіти в стінах парламенту. Що стосується тих, хто хоче лише ще раз працевлаштуватися за рахунок українців, – нам не подорозі", - наголосив Яценюк. 

Мітки: вибори, Яценюк