Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

азс перевірки

zhitomir.info

Середа, 24 жовтня 2018, 13:35

Дві кримінальні справи за фактом незаконної торгівлі пальним відкрили на Львівщині

азс перевірки

Це сталось протягом серпня-жовтня 2018 року. 

Протягом серпня-жовтня 2018 року у Львівській області державними контролюючими органами було проведено 161 обстеження об’єктів, на яких розміщені АЗС, у 26 випадках було задокументовано факти незаконної реалізації палива та, відповідно, складено 24 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, а також зареєстровані два кримінальних провадження за ст.204. та ст. 191 КК України.

Про це йдеться у відповіді Львівської ОДА на запит Громадської ради при ДФС Львівської області.

Ці перевірки були проведені на виконання доручення голови Львівської ОДА, - зазначено у повідомленні.

Загалом в рамках операції «Акциз 2018» було проведено 187 обстежень обстеження об’єктів, на яких розміщені АЗС у Львівській області.

Голова ГР при ДФС у Львівській області Ігор Коць, коментуючи відповідь, отриману з ОДА, зазначив: «Отримана інформація свідчить про те, що доручення голови Львівської ОДА Олега Синютки виконується.  Разом з тим Львівська ОДА залишила без відповіді, тобто по факту відкинула висунути нами пропозицію про створення координаційної ради при Львівській ОДА з питань боротьби із несанкціонованими пунктами торгівлі паливно-мастильними матеріалами.  Це свідчить про те, що влада переконана в тому, що в неї достатньо важелів, щоб побороти негативні моменти на ринку палива в області і вона сподівається справитись з цими проблемами самотужки».

Нагадаємо, Громадська рада при ДФС Львівської області підтримує перевірки податкової нелегально працюючих АЗС за умови дотримання законності.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.