Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Іщук

Радикальна партія України

Вівторок, 13 листопада 2018, 14:19

Порушення вимог містобудівного законодавства стало нормою для чиновників Львівської міськради – Іщук

Микола Іщук

Голова Львівської ТО Радикальної партії Микола Іщук розкритикував дії службовців Львівської міської ради за порушення вимог містобудівного законодавства.

Чиновники Львівської міськради своїми незаконними рішеннями знищують історичний центр міста. Йдеться про те, що вони масово видають дозволи на житлове будівництво в місцях, які чітко визначені під забудову громадського призначення.

"Території університетів та інших освітніх закладів у Львові перетворюються на житлові квартали. Як в навчальному кварталі можна будувати житло?  Якщо це територія університету , там не повинно бути житло, адже цей район призначений для розвитку освітньої інфраструктури. Місту потрібно чітко розділяти землі громадської забудови від житлової" – заявив голова Львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка Микола Іщук в ефірі Дуже радіо.

Корупція та зловживання з боку чиновників з команди діючого мера Садового, на думку Миколи Іщука, призвела до того, що сьогодні умови життя пересічних львів'ян погіршились.

"Мешканці Львова сьогодні зіштовхуються з проблемами на кожному кроці:  складно доїхати до роботи, немає де залишити авто, не можуть виспатись, тому що цілу ніч грає музика" – зазначив Іщук.

Ці та інші проблеми, на думку політика, є наслідком відсутності у діючої влади Львова стратегії та плану розвитку, не дивлячись на те, що місто має достатньо грошей для їхньої розробки та корегування.

"Львів має вирішити проблему розширення своєї території. Це дасть місту можливість зберегти унікальну центральну історичну частину для нащадків та винести виробничі площадки за центр міста. Саме так є в містах Європи, наприклад, Кракові" – додав Микола Іщук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.