Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

спорткомплекс на Сихові

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 3 грудня 2018, 17:10

Міськрада скасувала закупівлю з будівництва спорткомплексу на Сихові

спорткомплекс на Сихові

Львівська міськрада скасувала закупівлю на будівництво Палацу ігрових видів спорту на Сихові вартістю 960 млн грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

ЛКП "Палац ігрових видів спорту" 30 листопада скасував тендер на на будівництво Палацу спорту на проспекті Червоної Калини у Львові вартістю 961 744 256,80 грн, який оголосили 9 листопада.

Причиною скасування закупівлі на сайті зазначили: "відсутність подальшої потреби в закупівлі зазначеного предмета закупівлі із характеристиками зазначеними у технічному завданні на закупівлю".

Як йдеться у протоколі відміни торгів, будівництво спорткомплексу на Сихові скасували через необхідність переглянути технічні характеристики будівлі. Після доопрацювання проекту його знову планують виставити на торги.

Аукціон мав відбутися 15 січня 2019 року, а термін виконання усіх робіт становив 59 місяців або майже 5 років.

Згідно з тендерною документацією, спорткомплекс складався з трибун, підйомника конвейєрного типу, скалодрома на 500 кв.м, кафе, ліфтів, а при вході у комплекс планували провести озеленення, встановити 67 паркових лавочок, 56 урн для сміття, 6 велосипедних парковок, гойдалку та облаштувати 2 ігрові майданчики.

Нагадаємо, нещодавно екс-керівника "Львівавтодору" Романа Познанського призначили керівником ЛКП "Палац ігрових видів спорту", яке створили для будівництва спорткомплексу на Сихові і популяризації ігрових видів спорту.

Додамо, Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію спорткомплексу на Сихові завершився восени 2017 року. Площа земельної ділянки, виділеної під його будівництво складає 14,6 тис м² і є між ТЦ "ВАМ", ТЦ "Інтерсіті" і парком Івана-Павла ІІ на Сихові.

У червні цього року уряд затвердив субвенцію з держбюджету у 27 млн грн на будівництво комплексу. А у січні міський голова Львова Андрій Садовий створив спеціальну робочу групу, яка вирішуватиме проблемні питання, пов’язані з реалізацією цього проекту. 

Також внаслідок будівництва знесуть автостоянку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.