Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Подоляк

П'ятниця, 15 лютого 2019, 14:30

Нардепка Подоляк захищатиме чресла Садового від блядословних зазіхань

Ірина Подоляк

Андрій Садовий обрав своїми довіреними особами на Львівщині Ірину Подоляк та Тараса Кльофу.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік довірених осіб кандидата на пост Президента України, міського голови Львова Андрія Садового.

Зокрема, на Львівщині довіреними особами Садового, які представляють його  інтереси у відносинах з виборчими комісіями і виборцями, а також працюють на громадських засадах, є нардепка від "Самопомочі" Ірина Подоляк та депутат Львівської міської ради Тарас Кльофа.

Натомість нардеп Єгор Соболєв став одним із довірених осіб Андрія Садового у Києві.

Зазначимо, уповноваженим представником міського голови Львова та лідера "Самопомочі" Андрія Садового став Любомир Зубач, юрист, член політичної партії "Об’єднання "Самопоміч".

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. Ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Раніше Садовий розповідав, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком, а у випадку перемоги – продасть медіа-активи своєї дружини. Він також повідомляв, що на президентських виборах не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями. 

Наразі Андрій Садовий взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.