Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Дитячий форум у Львові

П'ятниця, 17 травня 2019, 15:25

У Львові розпочався фестиваль дитячого читання "Книгоманія"

Дитячий форум у Львові

У Львівському Палаці Мистецтв стартував Дитячий форум – Фестиваль "Книгоманія".    

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

17 травня у Львівському Палаці Мистецтв стартував Дитячий форум –Фестиваль дитячого читання "Книгоманія".

Дитячий форум – Фестиваль "Книгоманія" – це 3 дні читання, конкурсів, квестів, ігор, майстер-класів, наукових дослідів, спортивних розваг, подій для батьків та освітян, а також книжкові новинки для дітей від українських видавців.

Організатори очікують понад 7 тисяч відвідувачів – дітей з батьками, а також вихователів, вчителів, бібліотекарів, переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2019" з 18 областей України. 

Цього року Дитячий форум відбувається у форматі великої  гри "Супергерої рятують планету".

Організатором свята став Форум видавців разом з Львівською міською радою, Львівською ОДА, Львівською обласною радою та Львівським палацом мистецтв.

Загалом, організатори очікують 7 000 відвідувачів, серед яких діти з батьками, вчителі, вихователі, бібліотекарі та переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія" з 30 областей та міст України.

Всього на фестивалі проведуть 525 заходів, з них 57 – літературних. Також у "Книгоманії" братимуть участь 614 учасників Форуму, серед яких 42 автори, 34 видавництва, 61 митець, 53 науковці, 43 бібліотекарі та інші. 

Вартість вхідних квитків для дітей за 1 день складатиме 50 грн, на всі дні - 100 гривень. Ціна квитків для дорослих складатиме 20 грн за 1 день та 50 грн на всі дні. Діти з пільгових категорій та до 6 років зможуть відвідати фестиваль безкоштовно.

Вхід на книжковий ярмарок на галереї без участі у квесті та відвідування заходів вільний.

Нагадаємо, 18 квітня у Львові запустили читай-трамваї, які курсуватимуть місто протягом декількох місяців. Особливість цих трамваїв полягає в тому, що всередині такого транспорту є наліпка з QR-кодом, який потрібно просканувати, аби отримати безкоштовне оповідання. 

До того ж, "Кредобанк" підтримав фестиваль "Книгоманія", виступивши генеральним партнером заходу, та запровадив спеціальний конкурс для школярів "Читаємо з Kredobank", головним призом якого є поїздка до Варшави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.