Прес-реліз,  9 липня 2019

Віктор Кучма: Міні-відділення і поштомати Meest – це швидкий, зручний і надійний сучасний сервіс

Генеральний директор Meest Express Віктор Кучма представив проект створення мережі сучасних пунктів прийому та відправки посилок Meest в Україні. 

Генеральний директор Meest Express Віктор Кучма представив новий проект міжнародної групи компаній Meest в сфері логістичних поштових рішень - створення мережі сучасних пунктів прийому та відправки посилок в Україні, а також пояснив чому клієнтам сьогодні вигідніше користуватись послугами міні-відділень та поштоматів в порівнянні з традиційними поштовими відділеннями.

Останнім часом все частіше на вулицях багатьох міст України трапляються на очі невеличкі банери Meest, розташовані у вітринах. Що вони означають?

Це сигнал для наших клієнтів, що в тому приміщенні можна скористатись послугами міні-відділень і поштоматів Meest, які запрацювали по всій Україні та продовжують відкриватись у відомих торгівельних мережах та інших місцях надавання послуг.

Тобто поштові послуги тепер надаються не в спеціальних приміщеннях, а в супермаркетах та магазинах?

Вірно. І цей перелік можна розширити за рахунок кафе, салонів краси, косметичних салонів, станцій ТО, та інших. Нашими партнерами в проекті створення сучасних пунктів прийому та відправки посилок в Україні можуть бути всі охочі підприємці, адже він є взаємовигідний. Не лише ми розширюємо свою мережу, але й підприємці отримують нових клієнтів, рекламну та інформаційну підтримку, а також інші преференції.

Хто вже долучився до проекту?

Сьогодні міні-відділення та поштомати Meest запрацювали у мережах Космо, ЕКО-маркеті, АТБ тощо.  Meest в цьому проекті також співпрацює з мережами аптек Подорожник, цифрової техніки Мобіжук, а також PlusMarket, KF.UA, центрами обслуговування Укртелекому та АЗС ОККО. 

На які особливості чи переваги вказує приставка «міні» у слові відділення?

У приставку «міні» ми вкладаємо переваги в роботі нових відділень Meest. Це – економія часу на обслуговування наших клієнтів, адже міні-відділення розташовані всюди – поблизу їхньої роботи чи дому, а сам  процес оформлення посилки не є прив’язаний безпосередньо до моменту відправлення. Це також заощадження їхніх коштів – клієнтам не потрібно витрачатись на добирання до відділень, вони можуть спланувати їхнє відвідання в будь-який час. І головне – це добрий настрій і позитивні емоції наших клієнтів, тому що на відправлення посилки в міні-відділені вони витратять не більше п’яти хвилин і їм не потрібно переживати, що вони забули вдома документи, бо ніхто в них не буде вимагати того.

Як українці сприймають поштомати, адже це відносно нова і ще не дуже поширена послуга на ринку поштових послуг?

Поштомати – це повністю автоматизовані пункти прийому та видачі посилок. Ми встановлюємо їх передусім там, де є цілодобовий доступ до них – на АЗС ОККО  та в мережах АТБ, наприклад. Переваги поштових послуг, які надаються цілодобово, очевидні. Адже сьогодні більшість людей не працюють за типовим графіком, а мають свій індивідуальний. У таких умовах цілодобова робота поштових відділень задовольняє всіх без винятку.

Важливо також, що поштомати дуже зручні і надійні в обслуговуванні. Клієнтам необхідно лише встановити мобільний додаток Meest Express і створити або, іншими словами, зареєструвати в ньому своє відправлення.  І тоді  вже без додаткових процедур,  без документів, без контакту з оператором і зайвого часу надіслати його з поштомату. 

Чи правильно розуміти, що всі організаційні моменти, пов’язані з відправкою посилки з міні-відділень і поштоматів, клієнт здійснює сам за допомогою мобільних додатків?

Саме за рахунок використання цифрових технологій досягається чіткість і швидкість в роботі сучасних пунктів прийому та відправки посилок. Це стратегічний напрям нашої роботи, в який наші спеціалісти вклали багато зусиль протягом останніх років. Сьогодні онлайн-платформа Meest і мобільний додаток Meest Express для наших клієнтів оснащені швидкими, зручними і безпечними сервісами з елементами штучного інтелекту, інформаційними додатками, інструкціями.

У міні-відділеннях, на відміну від поштоматів, вашу посилку прийме і відправить працівник магазину чи іншого закладу, в якому вони знаходяться, тобто контакт з людиною залишився, але всі інші моменти з оформлення посилки здійснюються клієнтом самостійно за допомогою інтернет-сервісів.

Які перспективи подальшого розвитку проекту Meest по створенню мережі сучасних пунктів прийому та відправки посилок в Україні?

Проект показує надзвичайно вдалу динаміку розвитку. Ми проводжуємо працювати далі, не збавляючи темпи й охоплюючи нашими послугами нові райони в великих містах. Наступний важливий для нас етап – відкриття міні-відділень та встановлення поштоматів у невеликих містах та населених пунктах України. Адже їхні мешканці – це  велика потенційна група наших клієнтів. Вони до того часу змушені були витрачати зайвий час на доїзд до поштових відділень в великих містах. Завдяки відкриттю міні-відділень чи встановленню поштоматів, наприклад, в  приміщенні районної аптеки мережі Подорожник чи в сервісному центрі Укртелекому або ж у відділені банку, ця необхідність відпадає. Тобто  ми прийдемо туди, де не працюють інші поштові оператори. І це відкриває перед Meest перспективу створення найбільш розгалуженої поштової мережі України. Вірю, що нашій команді  вдасться це зробити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.