Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мрії збуваються

Понеділок, 23 вересня 2019, 16:17

У Львові cтартував дитячий вокальний конкурс "Мрії збуваються"

Мрії збуваються

У Львівському палаці мистецтв стартував дитячий вокальний конкурс, приурочений 70-літтю від дня народження Володимира Івасюка «Мрії збуваються».

За словами організаторів конкурсу, метою даного проекту є розвиток дитячих талантів і виховання успішної щасливої молоді через підтримку сімейних цінностей, духовного та патріотичного виховання. 

«Талановиту молодь потрібно всесторонньо підтримувати, допомагати, мотивувати і розвивати. Ми хочемо, щоб палац мистецтв став територією для розвитку молодих талантів. Кожній дитині потрібно мріяти і їхні мрії ставатимуть реальністю. Я щиро хочу, щоб вони в це вірили і перемагали», - прокоментував директор Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк.
Під час конкурсу у Львівському Палаці Мистецтв плануються також мистецькі майстер-класи. Конкурс триватиме до 24 вересня і завершиться великим гала-концертом.

Організатори: ГО «Центр розвитку української культури та самоорганізації» , КЗ ЛОР Культурно-Мистецький Центр «Львіський палац мистецтв», ГО «Щаслива родина-успішна Україна».

Детальніша програма тут 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.