Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбус у Львові

Понеділок, 23 грудня 2019, 12:28

У Львові пропонують замінити звичайні тролейбуси на двосекційні

тролейбус у Львові

Львів'яни просять закупити двосекційні тролейбуси й запустити їх на популярні маршрути.

20 грудня, на порталі е-петицій Данило Березюк зареєструвув петицію з вимогою закупити двосекційні тролейбуси ("гармошки").

Зокрема, автор петиції вважає, що вирішення проблеми неякісного громадського транспорту не має полягати лише у закупівлі великої кількості нового рухомого складу, натомість він пропонує закупити 50 двосекційних тролейбусів замість 100 звичайних й повністю замінити рухомий склад на особливо популярних маршрутах (наприклад, №22 і №25).

"Місто планує прокладати нові тролейбусні лінії, на які треба буде випускати рухомий склад, але, насамперед, влада повинна забезпечити комфорт на існуючих маршрутах. Крім того, у Львові є певні проблеми з кількістю водіїв. Тобто, найняти 100 нових водіїв буде складно й нові тролейбуси будуть стояти під парканом у депо" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 12 голосів із 500 потрібних, а до кінця збору підписів залишилось 57 днів. 

Нагадаємо, львів'яни також просять організувати в маршрутках систему оплати проїзду, яка б не відволікала водіїв.

Додамо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.