Наприкінці січня у Львові розпочнуть капітальний ремонт вулиць Шевченка та Бандери

Вівторок, 14 січня 2020, 16:47

Також цього року планують розпочати ремонт вул. Хуторівка, вул. Хуторівка та завершити роботи на вул. Д. Апостола.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами, заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, у зимові місяці проводитимуть роботи із заміни інженерних мереж. А вже з настанням стабільно теплої погоди, орієнтовно з квітня, проводитимуть роботи з асфальтування та замощення плиткою.

"Щодо нових об’єктів, то розпочинаємо ремонт на вул. Шевченка. Орієнтовно вкінці січня розпочнуться роботи з облаштування квазі-кільця. Також наприкінці місяця розпочинаємо роботи на вул. Хуторівка. Цього року будемо ремонтувати вул. Хуторівка. вул. С. Бандери, будемо проектувати вул. Вітовського та ін. Плануємо в січні-березні проводити на цих вулицях роботи із заміни інженерних мереж, оскільки дозволяють погодні кмови. Натомість із квітня, з настанням стабільно теплої погоди, розпочнемо асфальтувати і класти плитку" – пояснила Ірина Маруняк.

Також, цього року планують повністю завершити 1-й етап вул. Курмановича. Уже оголосили тендер і найближчим часом визначать переможця на 2-й етап. Триватимуть роботи на вул. Д. Апостола. Та планують завершити ремонт вул. Миколайчука.

Нагадаємо, у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх", а у лютому 2019  "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн у інституту "Містопроект", який має бути виконаний до серпня цього року.

Як повідомляли Варіанти раніше, у місті планують кардинально змінити вул. Шевченка: вздовж усієї вулиці замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг та облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Зазначимо, у грудні минулого року Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Хуторівка за 125 млн грн у компанії Онур.

Мітки: вул степана бандери, вул шевченка, ірина маруняк, новини львова, ремонт вулиць, ремонт доріг, Хуторівка